Nieuwsbrief nr. 14: RaboClubsupport 2021 - De Elf Marken

Ga naar de inhoud

Nieuwsbrief nr. 14: RaboClubsupport 2021

Publicaties > Nieuwsbrieven > 2021

Nieuwsbrief De Elf Marken 2021 nr. 14

Rabo Clubsupport 2021
Rabobank steunt verenigingen
Onze Historische Vereniging De Elf Marken doet ook dit jaar weer mee aan de Rabo Clubsupport actie. Bij deze actie doneert de Rabobank een bedrag aan verenigingen afhankelijk van de hoeveelheid stemmen die op die vereniging zijn uitgebracht. Het is dus heel belangrijk dat veel mensen op De Elf Marken stemmen. Vorig jaar leverde het meer dan € 500 voor onze vereniging op. Dit jaar hopen we natuurlijk op meer.   
Bestemming van de opbrengst
We kunnen dat geld heel goed gebruiken voor het nieuwe boek met verhalen over het verloop van de Tweede Wereldoorlog in de Gemeente Gorssel, waar op dit moment hard aan wordt gewerkt. We verwachten het boek volgend jaar uit te kunnen brengen. Hopelijk kunnen we dankzij Rabo Clubsupport het boek dan voor een aantrekkelijke prijs aan onze leden aanbieden.  
Stemmen
Leden van Rabo Noord- en Oost Achterhoek kunnen tussen 4 en 24 oktober stemmen op hun favoriete clubs. Je mag twee stemmen op De Elf Marken uitbrengen. Dan houd je nog drie stemmen over voor eventueel andere verenigingen, want alle leden mogen vijf stemmen verdelen over hun favoriete clubs. Je hebt geen stemcode meer nodig. Vanaf 4 oktober kun je gewoon stemmen via de Rabo-app of als je bent ingelogd op de Rabo-website.
Nog geen lid van Rabobank?
Heb je wel een bankrekening bij de Rabobank maar je bent nog geen lid? Lid worden kan heel eenvoudig via de Rabo app. Het kan ook op de Rabo-website. Log dan eerst in, ga naar “service” en vervolgens naar “lidmaatschap”. Lid worden is gratis en het mooie is: vanaf 4 oktober mag je meteen stemmen op De Elf Marken.

Tot slot

Wij hopen dat u deze nieuwsbrief met genoegen hebt gelezen. Hebt u vragen of opmerkingen naar aanleiding van deze nieuwsbrief, mail dan naar d11m.nieuwsbrief@outlook.com.          
        
      
Met vriendelijke groet,        
Gerrit Groot Wassink        
Redactie Nieuwsbrief    

Terug naar de inhoud