Nieuwsbrief nr. 18: ALV - coronaregels - De Elf Marken

Ga naar de inhoud

Nieuwsbrief nr. 18: ALV - coronaregels

Publicaties > Nieuwsbrieven > 2021

Nieuwsbrief De Elf Marken 2021 nr. 18


Algemene Ledenvergadering

Herinnering
Aanstaande dinsdagavond 9 november zal in de Protestantse Kerk aan de Hoofdstraat in Gorssel, aanvang 19.30 uur de Algemene Ledenvergadering voor de jaren 2020 en 2021 plaatsvinden. De agenda kunt u vinden in Ons markenboek 2021-4 die u een aantal dagen geleden hebt ontvangen.  
Na de formele jaarvergadering zullen een aantal interessante fragmenten uit filmpjes van “Allemaal1 TV” worden vertoond. Deze zijn in het kader van "75+1 jaar vrijheid" in nauwe samenwerking met De Elf Marken gemaakt. De beelden zijn ook voor een belangrijk deel in het Tramstation opgenomen. Het belooft een zeer informatieve avond te worden.

Corona-maatregelen
In verband met thans geldende coronaregels zijn we verplicht om bij de ingang uw coronatoegangsbewijs te controleren. Daarvoor vragen we u om uw Corona QR-code (op de telefoon of op papier) en uw identiteitsbewijs mee te nemen.
Bovendien vragen we u om de geldende coronaregels te respecteren. Dat betekent bij het wandelen binnen in de kerk een mondmasker dragen en de 1,5 meter regel in acht nemen. De kerk biedt hier voldoende ruimte voor. Indien u corona-achtige klachten heeft dan verzoeken wij u om thuis te blijven.  

Met vriendelijke groet,
Het Bestuur van De Elf Marken

Terug naar de inhoud