Genealogie - De Elf Marken

Ga naar de inhoud

Genealogie

Werkgroepen
Werkgroep Genealogie
De Werkgroep Genealogie onderzoekt familienamen en helpt een ieder die vragen heeft over genealogie. Daarnaast organiseert zij elk jaar een open dag, waarbij een familienaam centraal staat, welke geheel uitgezocht is door de werkgroep. Het is een enthousiaste werkgroep die veel lof krijgt voor haar werk en publicaties.

Alle publicaties van de werkgroep kunt u nabestellen, zie hiervoor Publicaties/Genealogie.

Contactpersoon voor de werkgroep is: Annie Albers-Fransen   13.albers@gmail.com


De jaarlijkse genealogische dag

Op een genealogische dag wordt het stamboomonderzoek van een familienaam aan de hand van schema's, overzichten en foto's gepresenteerd. Alle informatie wordt samengebracht in een boek dat ook op de genealogische dag gepresenteerd wordt. Familieleden en ook anderen kunnen dit boek kopen. Daarnaast zijn diverse standhouders op het gebied van genealogie aanwezig zodat bezoekers met verschillende aspecten van de genealogie kunnen kennismaken.

Familienaam Makkink wordt onderzocht
Na het succesvolle onderzoek van de naam Korenblik/Korenblek is de werkgroep genealogie nu bezig met het stamboomonderzoek van de familienaam Makkink. Het is de bedoeling om op 25 mei 2024 het resultaat te presenteren op een genealogische dag in de kerk te Gorssel. Deze dag begint om 10 uur en duurt tot 16 uur.
Kunt u de werkgroep helpen met informatie en/of foto’s van de familie Makkink stuur dan even een bericht naar 13.albers@gmail.com of g.dijkerman@gmail.com. U kunt ook bellen met Annie Albers 06-23284742.

Terug naar de inhoud